Mit politiske virke

Jeg er på 28. år medlem af Partiet SF. Det har på mange måder været et had og kærligheds forhold, der har da også været tider, hvor jeg har tænkt på, at melde mig ud af partiet. Men når jeg så har været med til et Landsmøde, har jeg hver gang tænkt, "YES" det er det rigtige Parti jeg er i, og efter at Willy Søvndal er blevet Formand, er der ingen tvivl i mit sind. Han har i den grad løftet Partiet.

Som følge af mit medlemskab af SF, er jeg også medlem af Holbæk Partiforening og en del af Baggrundsgruppen.

Jeg er kontaktperson for Førtidspensionsnetværket i SF, hvor jeg også sidder i styregruppen. Som navnet antyder er det især Førtidspensions området vi beskæftiger os med. Igennem netværket prøver vi, at råbe Politikkerne i alle Partierne op, da deres viden og interesse, for de fleste af dem, kan ligge på et meget lille sted. Vi har også nogen kontakt med Handicap organisationerne, og vores håb er at den vil blive større.

 

 

 

louis vuitton outlet louis vuitton outlet cheap air jordans louis vuitton outlet jordan 3 sport blue louis vuitton outlet coach outlet online retro jordans for sale louis vuitton outlet sport blue 3s michael kors outlet history of jordan 6s retro jordans for sale jordan 6 sport blue louis vuitton outlet cheap jordans jordan 6 history of jordan jordan 3 sport blue louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet kate spade outlet louis vuitton outlet kate spade outlet beats by dre cheap retro jordans Louis Vuitton Outlet michael kors outlet Michael Kors Outlet sport blue 6s