På det åndelige plan 

I mit liv har det åndelige og spirituelle også en plads.

Jeg har haft nogle oplevelser, som gør at jeg ved, der er mere mellem himmel og jord, end man lige tror.

På det spirituelle plan har jeg indimellem kontakt (jeg ved ikke helt, hvor den kommer fra), og får råd og vejleding. I perioder er det rigtig meget og det har jeg det godt med. Desværre har jeg ikke endnu været i stand til at "se" min åndelige vejleder, men jeg kan mærke, at jeg har en. Jeg kan også nogen gange mærke, at "nogen" eller "noget" er i det rum jeg er i. Min første åndelige oplevelse var da også på det plan.

Jeg vil ikke berette om det her, da det er meget svært at skrive om, så læseren kan forstå oplevelsen, jeg har haft.

Jeg har i meget lang tid haft ønsket om, at beskæftige mig meget mere med det åndelige og spirituelle. jeg vil gerne lære og forstå, de oplevelser jeg har, og på den måde få mere gavn af dem. Jeg har bare ikke fået taget mig sammen endnu, men det kommer en dag, det ved jeg.

 

louis vuitton outlet louis vuitton outlet Louis Vuitton Outlet kate spade outlet louis vuitton outlet cheap jordans jordan 6 sport blue louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 3 sport blue foamposites louis vuitton outlet retro jordans Louis Vuitton Outlet coach factory outlet jordan shoes louis vuitton outlet jordan retro 11 retro jordans for sale louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 sport blue louis vuitton outlet sport blue 3s louis vuitton outlet louis vuitton outlet legend blue 11s for sale louis vuitton outlet louis vuitton outlet